18-01-12

Het lukt precies ...

Ok, we zijn nog niet ver, maar op mijn eten lijkt echt wel te lukken. Fruit eten en water drinken. Als ik een honger'ke heb, eet ik yoghurt. Mijn broeken zitten iets losser, niet super los, maar bon, als ik zit, heb ik niet de indruk dat mijn broek gaat openspringen ... 't is al dat. Ik kan al op mijn gemak gaan zitten. Knipogen Mijn porties heb ik ook echt geminderd 's avonds, het begint er echt al beter op te trekken, meer groenten, minder rommel ... oh yeah!!

Gisteren keek ik naar programma op VTM, Obese. Niet dat ik zoveel kg moet afvallen, maat het is me opgevallen dat het elke keer vrouwen zijn met kinderen die zichzelf wegcijferen. Ik vind het altijd erg voor die vrouwen, dat het zo ver is moeten komen. Jezelf laten volgen op tv, in je onderbroek en bh op tv verschijnen op je zwaarst ... het moet toch niet simpel zijn denk ik.

Swat, daar valt het me op dat die trainers echt zeggen dat je moet sporten ... het is me tot nu toe nog maar één keer gelukt. Niet echt veel, ik weet het ... maar der komt echt beterschap, echt waar ...

11:35 Gepost door Legally Blonde | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.