21-02-12

Start to ... Osteopaat ...

Ok, effe pauze moeten houden. De dag na het posten van vorig bericht had ik last van rug ... Verdict van dokter : soort van Zware valling en .. Vanavond osteopaat want wervel is verplaats en bekken ook, blijkbaar op 3 plekken ... Ni zo goed dus ... Vanavond vragen wat ik best doe van oefening en vooral. Kheb de indruk dat ik meer uiteen hang dan wat anders ... Swat, ik kom er wel, ik vertrouw erop dat het goed komt. Misschien heeft hij tips en kan ik zo begeleid sporten?

Dieet lukt wel goed moet ik zeggen, ik ben halfweg en mijn broeken zitten ruimer. Ik hou het goed vol en eet echt wel mindere porties ... En ook gezonder. Fruit, groenten, ... Voel me wel iets beter, al ben ik nu wat aan de slappe kant dr valling enzo.

Verder heb ik ook mijn "internetverslaving" aangepakt. Ik ging zelfs k***** met een laptop of gsm, kon niet meer verder zo. Misschien dermee dat ik altijd zo moe ben, kweget ni, kheb indruk dat ik altijd bezig ben en altijd bereikbaar ben, Sinds gisteren doe ik dat niet meer, kijk nog wel mails, mr niet meer op gsm en niet meer 's avonds. Best eens wat leren ipv tijd te verdoen op laptop ... Is ook gezelliger, kan ik s avonds ook eens tegoei ontspannen. Kheb wel heel slecht geslapen, ma bon ... We shall see ...

10:30 Gepost door Legally Blonde | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |