13-01-13

Fitness : oh boy ...

Ik ben dus naar de fitness geweest. Na helemaal getest te zijn geweest, is - en dat is het enige goede nieuws - mijn lichaamssamenstelling uitstekend.

Daarna is de conditie getest, en zoals voorspeld is die slecht. Ik moet dus programma volgen en de start-to-run stoppen want ik moet trainen op hartslag en mijn verzuring begint al redelijk snel, het heeft bij mij geen zin, ik moet eerst op zen minst een basisconditie hebben zei die, en die heb ik duidelijk niet. Bovendien ken ik geen grenzen (ik blijf altijd maar doorgaan, tot het echt echt niet meer gaat) en de trainer zag dat ik veel te veel van mijn lichaam vraag en niet kan doseren ... swat ... der is werk aan de winkel als ik tegen de lente die 5 km wil lopen. 

Ik heb al een eerste training achter de rug en .... het ging totaal niet, maar dan ook niet. Ik heb gedaan wat die me gezegd heeft en flink die hartslag in het oog gehouden en ik ben een klein uurtje gebleven ... maar na afloop voelde ik me misselijk en ik had de indruk dat ik in de patatten ging vallen. Misschien volgende keer wat rustigeraan doen (en een drankske pakken met suiker) want ik denk dat het best is dat ik meer keer per week ga, dan dat ik elke keer bijna doodval. Ik schat dat ik toch 3 tot 4 keer ga moeten gaan, meer 4 keer dan 3 keer, want me elke keer zo slecht voelen is echt niet de bedoeling denk ik.

Als ik hun programma volg zou ik tegen april 5 km moeten lopen. Ik moet zeggen, het lijkt wel héééél ver ... en ohja, ik moet nieuwe basketten hebben, ik heb net gezien dat ik een gat in mijn schoen heb. Stoer

12:18 Gepost door Legally Blonde | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.