12-02-13

Jeetje jeetje jeetje

Stevig ziek geweest ... mannenlief ... iedereen was hier thuis ziek en we hebben de voorbije 3 weken ons echt vooruit moeten slepen ... maarrr, morgen ga ik terug richting fitness. Da's de moeilijkheid vind ik met kids, ge kunt niet zomaar zeggen, ik ga 3 keer per week fitnessen en voilà, ze kunnen de pot op. Zo werkt het niet ... Ze worden ziek, slapen niet goed, je slaapt zelf niet goed, wordt zelf ziek, zit dan achter met huishoudelijke taken, moet ook nog werken, zit daar ook met deadlines ... Swat ... 't is niet makkelijk.

Maar bon, we geven niet op, morgen ga ik terug. Voor de rest, ik let nog steeds op mijn eten, ik eet fruit of yoghurt als ik een goestingske heb en het valt goed mee. Geen hongergevoel ofzo ... drink ook nog water erbij ... het zit goed. Ik heb ook meer energie en voel me echt beter dan paar maanden geleden. 

Ik was naar Bart aan het zien op 't nieuws, hij was gaan zwemmen ... als het hem lukt, dan moet het me toch ook lukken dacht ik. Hij heeft een drukke job (bij mij valt dat goed mee) en vindt toch nog tijd om te sporten. Ik zal toch ergens iets verkeerd doen, want ik geraak er echt niet altijd, het ligt misschien aan de motivatie, ik wil 5 km lopen, maar ik ben nergens ingeschreven, misschien me gewoon ergens inschrijven en ervoor gaan?

17:20 Gepost door Legally Blonde | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.