23-02-13

Wake up ...

Mijne coach is langsgeweest. In tegenstelling tot mijn gewoonte, heb ik wel alles verteld, van begin tot het einde, hoe het zit, wat ik wil en wat ik denk mijn probleem is. Ik dacht, ik kan evengoed eerlijk zijn van het begin en ik zie wel waar het me brengt. Ik kende ze ook niet en het was voor mij eigenlijk een makkie om alles te vertellen, ik voelde me op mijn gemak. Maar, ik moet zeggen, het was nogal confronterend eens zij aan het woord was.

Ze heeft het eerst over sport gehad, als ik ooit triathlon wil doen, ik spreek hier niet over kweeni wa hé, iets kleins hé, de allerkleinste mini-triathlon, ik zou al tevreden zijn ... ze zei wel dat ik er werk van moest maken, niet dat ik oud ben, maar toch, ik ga geen 10 jaar meer moeten wachten, ik moet een plan hebben, eraan beginnen ... ze had ergens wel gelijk, ze heeft me wat raad gegeven hoe ik het best aanpak, ik bedoel, hoeveel keer per week, wat ik moet doen ... het leek me best haalbaar. Van 't weekend vlieg ik er in ... 

Dan, het eten, ik moest mijn eetpatroon uitleggen. Ik dacht : 'Da's in de sakoch, ik eet beter dan vroeger, dus hier ga ik punten scoren.' ... het resultaat was wel dat het meeviel, ik bedoel, het was vroeger slechter, maar ik kon wel een aantal zaken verbeteren. Hier heeft ze wel stevige indruk gemaakt, ze had echt heel eenvoudige tips. Niet van : koopt 100 gr van die kruiden in die winkel, meng dat met een soort vlees te vinden in Nederland en kook dan gedurende 1 uur alles vegetarisch ;-) en ge hebt een heerlijk gerecht. Nee nee, echt heel eenvoudige zaken ... ik heb mijn eetpatroon al aangepast, alles wat ze gezegd heeft is hier al in de praktijk. 

09:19 Gepost door Legally Blonde | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

12-02-13

Jeetje jeetje jeetje

Stevig ziek geweest ... mannenlief ... iedereen was hier thuis ziek en we hebben de voorbije 3 weken ons echt vooruit moeten slepen ... maarrr, morgen ga ik terug richting fitness. Da's de moeilijkheid vind ik met kids, ge kunt niet zomaar zeggen, ik ga 3 keer per week fitnessen en voilà, ze kunnen de pot op. Zo werkt het niet ... Ze worden ziek, slapen niet goed, je slaapt zelf niet goed, wordt zelf ziek, zit dan achter met huishoudelijke taken, moet ook nog werken, zit daar ook met deadlines ... Swat ... 't is niet makkelijk.

Maar bon, we geven niet op, morgen ga ik terug. Voor de rest, ik let nog steeds op mijn eten, ik eet fruit of yoghurt als ik een goestingske heb en het valt goed mee. Geen hongergevoel ofzo ... drink ook nog water erbij ... het zit goed. Ik heb ook meer energie en voel me echt beter dan paar maanden geleden. 

Ik was naar Bart aan het zien op 't nieuws, hij was gaan zwemmen ... als het hem lukt, dan moet het me toch ook lukken dacht ik. Hij heeft een drukke job (bij mij valt dat goed mee) en vindt toch nog tijd om te sporten. Ik zal toch ergens iets verkeerd doen, want ik geraak er echt niet altijd, het ligt misschien aan de motivatie, ik wil 5 km lopen, maar ik ben nergens ingeschreven, misschien me gewoon ergens inschrijven en ervoor gaan?

17:20 Gepost door Legally Blonde | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |