28-03-13

Eerste training buiten ... en zwemmen?

Voila, ik ben voor de eerste keer buiten gaan lopen ... het is soms wel frusterend dat ik niet sneller kan lopen, vooral omdat ik vroeger 10 km op minder dan een uurtje kon lopen, maar ik kom er wel!!

Ik heb 3,8 km gelopen - ik ben er best trots op, ik die een paar weken geleden geen 100 meter kon lopen ... Ik heb niet getraind op de grond/circuit dat ik wil doen op 15 juni ... ik wou eerst zien hoe het ging gaan. Ik twijfel nog veel aan mezelf en wou niet  geconfronteerd worden met mensen die het veel beter kunnen. Da's nooit leuk als mensen die snel wandelen je eigenlijk voorbij kunnen "stappen" - maar ik zou het me niet moeten aantrekken. Ik ben nu al verder dan ik ooit geweest ben. 

Ik moet zeggen, 3,8 km, het was genoeg, wat hartslag betreft enzo, kon ik nog gaan ... maar mijn benen hadden het wel gehad. Ik denk wel dat ik meer ga moeten doen dan lopen en fietsen, ik moet het op verschillende vlakken aanpakken - ik heb weinig spieren en ik voel dat ik fysiek na een tijdje, echt niet meer kan. Mijn spieren zijn echt op.

Ik heb gisteren besloten dat ik ook het zwemmen in mijn schema ga inlassen. Ik heb naar de openingsuren gekeken en da's duidelijk te doen.  Nu, heel weinig mensen weten dit, maar ik heb wel een probleem. Ik heb schrik van water. Ik kan zwemmen maar het is een hele opgave voor mij om dit te doen - ik was vroeger het meisje met blauwe lippen, aan de kant van zwembad helemaal in paniek omdat ze zwembad in moest ... ik ben nu minder in paniek, maar sta nog altijd te trillen op mijn benen. Hoe meer volk in zwembad, hoe moeilijker het voor me is. Maar goed, morgen ga ik zwemmen, veel volk of niet, ik moet hieraan ook werken wil ik ooit een triathlon doen ... 

11:54 Gepost door Legally Blonde | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Dapper dat je die watervrees gaat aanpakken. Vraag me af of je daar nergens bepaalde hulp bij kan krijgen ofzo?

Gepost door: Jess | 28-03-13

Reageren op dit commentaar

Ja, ik heb gevraagd maar er is niemand die me kan helpen, dan doe ik het maar zelf.

Gepost door: Legally Blonde | 29-03-13

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.